Bel voor een afspraak
06 533 44 606

Massage

Bamboe massage:

De bamboe massage is ontspannend, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Het zal helpen om toxines (giftige stoffen) af te voeren en een slechte bloedsomloop te verbeteren, maar ook om krampen en triggerpoints te verlichten.
De massage werkt tegen vermoeidheid en stress en het lichaam is na de massage in een betere conditie.
Bij bamboe massage wordt gebruik gemaakt van bamboestokken van verschillende afmetingen. Bij de massage worden de bamboestokken vaak verwarmd en gebruikt in combinatie met verschillende soorten massageolie, zodat het beter over het lichaam glijdt.

 

Klassieke ontspanningsmassage:

massage_klein1De klassieke ontspanningsmassage draagt bij aan het welbehagen van de mens en brengt lichaam en geest in harmonie. Deze weldadige massage werkt stress verminderend doordat de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt. Het gebruik van heerlijk geurende oliën, laat alle opgebouwde stress al binnen enkele minuten wegebben. Mogelijke effecten van een goede ontspanningsmassage zijn o.a.:

  • Lichamelijke ontspanning
  • Geestelijke ontspanning
  • Betere doorbloeding van spieren en de huid
  • Betere nachtrust

 

Sportmassage:

Dit is masseren met het doel de spieren die het zwaarst worden belast, een betere doorbloeding te geven en aan te zetten tot extra stofwisseling. De spieren zijn daardoor beter bestand tegen grote kracht die er tijdens het sporten op uitgeoefend wordt.
De effecten van de sportmassage zijn:
1. Er ontstaat onder andere een betere doorbloeding, waardoor de sporter beter zal bewegen en het langer volhouden, vermoeidheid en spierpijn worden namelijk voorkomen.
2. De coördinatie wordt verbeterd, waardoor de kans op letsel en ongevallen verkleind wordt.
3. De massage helpt bij het herstellen van de normale toestand, na een zware inspanning door afvalstoffen af te voeren.